Kampeerplaatsen

Omliggend Natuurgebied

De Slangenborg is een particulier, natuurlijk en uniek Kampeerterrein.  en is uitsluitend geschikt voor rustzoekers en stilte/natuurliefhebbers. Op het terrein zijn in totaal 12 plaatsen die geschikt zijn voor een verblijf in caravan, vouwwagen, tent. Er zijn twee plaatsen geschikt voor een kampeerbusje (= korter dan 5 m en lager dan 3m).

De plaatsen zijn allemaal door flora en fauna, uniek met eigen kwaliteiten en worden niet gedeeld met andere kampeerders.

Voor wandelaars en fietsers (passanten) hebben wij een eigen veldje ingericht. Op het veldje staan een hoge tafel en wat stoelen en het biedt voldoende ruimte in zon en schaduw voor meerdere tenten en personen. Gasten kunnen hier tot maximaal drie nachten verblijven, in totaal ontvangen we maximaal 6 personen per nacht.

Op het kampeerterrein staat een modern sanitair-gebouw op het terrein met 3 doucheruimtes (warm water), 3 wastafels, 4 toiletten, een afwasplaats en stortplaats voor chemisch toilet.

Stilte en Rust: Om stilte en rust te kunnen blijven waarborgen worden verhuren wij geen plaatsen aan (en laten niet op het terrein toe) ouders/verzorgers met jonge kinderen (14+) en groepen familie/vrienden (dit geldt vanaf 4 personen, ook/zelfs als iedereen een eigen kampeermiddel/kampeerplaats heeft).

Voorkeursplaatsen: Als u een plaats reserveert wijst het boekingssysteem u automatisch een van de twee kampeerplaatsen toe wat mogelijk tot 1 dag voor aankomst kan veranderen. Wanneer u voorkeur heeft voor een plaats kunt u dit aangeven (tegen meerprijs) door te reserveren middels de interactieve kaart (stap 1 na zoek en boek). Voorkeursplaatsen worden niet gewijzigd.