Kampeerplaatsen

Omliggend Natuurgebied

De Slangenborg is, een particulier, natuurlijk en uniek kampeerterrein dat speciaal is ontworpen voor rustzoekers en liefhebbers van stilte en natuur. We zijn er trots op dat we een plek kunnen bieden waar u zich één kunt voelen met de natuur en volledig kunt ontspannen.

Aantal plaatsen: Op ons terrein vindt u in totaal 12 prachtige kampeerplaatsen die geschikt zijn voor caravans, vouwwagens en tenten. Daarnaast hebben we twee speciale plekken gereserveerd voor kampeerbusjes (tot 5 m lang en maximaal 2,5 m hoog). We hopen dat u hier de perfecte plek vindt om te genieten van uw kampeeravontuur en de schoonheid van de omgeving.

Privacy: Elke kampeerplaats bij ons is omgeven door prachtige flora en fauna, waardoor ze uniek zijn en hun eigen bijzondere kwaliteiten hebben. We koesteren de privacy van onze kampeerders, daarom worden de plaatsen niet gedeeld met anderen. Zo kunt u in alle rust genieten van uw eigen stukje natuur.

Trekkersveld: We hebben speciaal voor wandelaars en fietsers (passanten) een veldje gecreëerd. Hier vindt u een hoge tafel en wat stoelen, en er is voldoende ruimte in zowel zon als schaduw voor meerdere tenten en personen. We heten u van harte welkom om hier tot maximaal drie nachten te verblijven en te genieten van een ontspannen tijd te midden van de natuur.”

Sanitair: Op ons kampeerterrein vindt u een comfortabel en modern sanitair gebouw. Hier staan 3 doucheruimtes met warm water voor u klaar, evenals 3 wastafels en 4 toiletten. Voor het gemak is er ook een afwasplaats beschikbaar, en zelfs een stortplaats voor chemisch toilet. We willen ervoor zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is, dus maak gerust gebruik van deze faciliteiten tijdens uw kampeeravontuur.

Slechtweervoorziening (2024): Omdat we begrijpen dat het weer soms onvoorspelbaar kan zijn, hebben we op ons kampeerterrein een kleine maar gezellige “Slechtweervoorziening” gecreëerd. Hier kunnen onze gasten schuilen en ontspannen tijdens regenachtige dagen of wanneer het weer wat minder gunstig is. Deze voorziening biedt beschutting en comfort met een overdekte ruimte waar u kunt zitten en genieten van gezelschap of een goed boek. We hebben ook spelletjes en activiteiten beschikbaar, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Het is tevens een uitstekende plek om nieuwe mensen te ontmoeten en verhalen uit te wisselen, terwijl u het beste haalt uit uw kampeerervaring, ongeacht het weer. We willen dat u zich thuis voelt op ons terrein, dus aarzel niet om gebruik te maken van deze kleine slechtweervoorziening als u dat nodig heeft. We hopen dat dit extra stukje comfort uw verblijf bij ons nog aangenamer maakt!”

Voorkeursplaatsen: Wanneer u een plaats reserveert, zal ons boekingssysteem u automatisch een van de twee kampeerplaatsen toewijzen, wat mogelijk tot 1 dag voor aankomst kan veranderen. We begrijpen dat sommige gasten graag een specifieke voorkeursplaats willen, en daarom bieden we u de mogelijkheid om dit aan te geven tegen een kleine meerprijs. U kunt eenvoudig uw voorkeursplaats reserveren middels onze interactieve kaart (stap 1 na zoek en boek). Wees gerust, eenmaal toegewezen aan uw voorkeursplaats, zal deze niet gewijzigd worden.

We willen ervoor zorgen dat uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk is, en door uw voorkeursplaats te kiezen, kunt u genieten van de speciale plek die het beste bij uw behoeften past. Als u verdere vragen heeft of hulp nodig heeft bij het reserveren, staan we graag voor u klaar om u te assisteren. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen op onze kampeerplaats en u een onvergetelijke tijd te bezorgen!”

Stilte en Rust: Om de stilte en rust te kunnen behouden, hebben we besloten om geen plaatsen te verhuren aan ouders/verzorgers met jonge kinderen (14+) en groepen familie/vrienden (dit geldt vanaf 4 personen, ook/zelfs als iedereen een eigen kampeermiddel/kampeerplaats heeft). We hopen op uw begrip voor deze maatregel, zodat al onze gasten kunnen genieten van een serene en ontspannen omgeving. We staan open voor individuele reizigers of koppels die op zoek zijn naar een rustige en vredige ervaring. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een heerlijk verblijf te bieden!