Omgeving

“De Slangenborg” ligt ten zuiden van Sellingen, de Parel van Westerwolde. Dit dorp is ontstaan in de Middeleeuwen, heeft een kleine dorpskern en huisvest een aantal kleine winkeltjes waaronder o.a. een supermarkt en bakker. Verder is er een pinautomaat, fietsverhuur en een drietal eetgelegenheden waaronder ons eigen Eetcafe “Bruut”. Ook is er in het dorp een huisarts met huisapotheek en een tandarts.

Op fietsafstand ligt het dorp Ter Apel (8 km) welke bekend is om zijn klooster uit de 15e eeuw en nog steeds open is voor publiek. Ter Apel heeft een groot winkelgebied met een ruim assortiment winkels waar u voor bijna alles terecht kan.

Ongeveer 20 km naar het zuiden ligt Emmen en 20 km naar het noorden ligt Stadskanaal, beide kleine steden met eigen kwaliteiten. De stad Bourtange ligt 10 km boven Sellingen en de stad Groningen op 45 minuten rij-afstand. Op zoek naar wat extra vakantiegevoel? “De Slangenborg” ligt een paar km van de Duitse grens, u kunt wandelend, fietsend of met de auto een bezoekje brengen aan het buitenland.

N.B. Omdat het terrein midden tussen de natuurgebieden en in het hart van de gemeente en streel Westerwolde ligt starten vele fiets- en wandelroutes direct vanaf het terrein.