Reglement

Borgerschapenweg 4 Sellingen

We heten met veel plezier rustzoekers en natuurliefhebbers welkom op ons prachtige terrein. U zult merken dat de meeste regels vanzelfsprekend en logisch zijn, waardoor u er waarschijnlijk weinig mee te maken zult krijgen. Ons doel is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, en daarom hebben we enkele spelregels opgesteld om alles helder te maken en bij te dragen aan een ontspannen en zorgeloze tijd bij ons.

Kamperen: Ons doel is om onze gasten een heerlijke ervaring van privacy en rust te bieden. Daarom verhuren we slechts maximaal 12 bijzondere kampeerplaatsen per nacht. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van deze unieke plekken, is vooraf reserveren altijd noodzakelijk.

Rust en stilte:We vragen iedereen vriendelijk om rustig te kamperen en respectvol met de natuur om te gaan. Mocht er onverhoopt overlast zijn, behouden we ons het recht voor om gasten te vragen ons terrein te verlaten. In dat geval bieden we altijd een alternatieve kampeerplaats aan op een nabijgelegen camping.

Groepen Families/Vrienden: We willen graag dat iedereen kan genieten van de serene sfeer, daarom verhuren we geen plaatsen aan groepen familie/vrienden vanaf 4 personen. Ook als iedereen een eigen kampeermiddel/kampeerplaats heeft, kunnen we helaas niet toestaan dat ze samen op ons terrein verblijven.

14+: We heten iedereen vanaf 14 jaar van harte welkom op ons terrein. Voor jongeren tussen 14 en 21 jaar geldt dat zij altijd onder begeleiding moeten zijn van een ouder/verzorger (+21). We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht de leeftijd, zich aan de regels houdt, zodat we samen de rust en stilte kunnen waarborgen.

Verblijf: Om iedereen de kans te geven te genieten van ons prachtige natuurkampeerterrein, hanteren we een maximale aaneengesloten verblijfsduur van 28 overnachtingen. We vragen u vriendelijk om uw kampeermiddelen ’s nachts niet onbewoond achter te laten, zodat we samen kunnen zorgen voor een veilige en gezellige sfeer.

Eigenaar: Het terrein is in particulier bezit en de eigenaar is in principe dagelijks op het terrein aanwezig van 10.00 tot 11.00 uur. Vragen over verblijf kunt u het beste per mail stellen contact@slangenborg.nl of via de whats app 06 21 31 65 66.

Bezoekers: Bezoekers (vanaf 14 jaar en maximaal 2 per plaats) zijn welkom tussen 10.00 uur en 20.00 uur. We willen u vriendelijk vragen om vooraf even melding te maken bij onze beheerder, zodat we goed op de hoogte zijn en met uw bezoekers rekening kunnen houden.

Honden: We verwelkomen graag uw trouwe viervoeters op ons terrein! Als u uw hond wilt meenemen, vragen we vriendelijk om vooraf aan te geven bij de reservering. Om ervoor te zorgen dat iedereen een prettige tijd heeft, zijn er enkele richtlijnen voor het verblijf van honden.

  • Zo vragen wij u vriendelijk om honden niet los te laten lopen en niet uit te laten op het kampeerterrein. Mocht uw hond zijn behoefte doen op de camping, dan vragen we u dit zelf op te ruimen.
  • Verder zijn honden, net als alle andere gasten, welkom om te genieten van ons terrein zonder overlast te veroorzaken. Het graven van gaten en overmatig blaffen wordt niet toegestaan, zodat de rust en harmonie voor alle kampeerders bewaard blijft.
  • Ook willen we graag dat honden niet alleen worden achtergelaten in auto’s, caravans of tenten.

Terrein:

We koesteren de bomen en struiken op ons terrein als onze kostbaarste bezittingen. Om ervoor te zorgen dat ze goed beschermd blijven, vragen we vriendelijk om geen was- en/of scheerlijnen aan de bomen of struiken te bevestigen, en dit geldt ook voor hangmatten. Daarnaast willen we graag dat er geen bomen worden beklommen of (boom) hutten worden gebouwd in het bos.

Om de natuur in haar volle pracht te behouden, verzoeken we ook vriendelijk om geen vervuild water op de grond te gieten. We hebben hiervoor speciale voorzieningen, waar u het gebruikte water kunt deponeren.

Sanitair: Voor uw gemak kunt u uw telefoon en accu’s opladen in de speciaal daarvoor bestemde kastjes bij het toiletgebouw (op eigen risico). We willen ervoor zorgen dat u altijd bereikbaar bent en verbonden blijft met uw dierbaren, dus voel u vrij om hiervan gebruik te maken.

Ons team zorgt dagelijks voor de schoonmaak van de toiletten en douches, zodat u altijd kunt genieten van een frisse en hygiënische omgeving. We willen graag samen de camping netjes houden, daarom vragen we vriendelijk om de toiletten, wastafels en wasbakken na gebruik schoon achter te laten.

Afval: We willen graag dat ons terrein schoon en verzorgd blijft, daarom hebben we drie containers (glas, papier, restafval) waar u uw afval kunt deponeren. Voor het restafval vragen we vriendelijk om dit in een plastic zak aan te bieden. Groot afval zoals kapotte tuinstoelen, laarzen, en andere items, verzoeken we u vriendelijk om dit niet in de containers achter te laten, maar mee naar huis te nemen.

Vuur: We willen graag dat iedereen veilig kan genieten van ons kampeerterrein. We vragen vriendelijk om uiterst voorzichtig om te gaan met vuur, lucifers, rookwaren en andere brandbare materialen. Het maken van kampvuren is sinds een aantal jaren van gemeentewege verboden, maar we staan wel toe dat u gebruik maakt van een barbecue. Hiervoor vragen we u vriendelijk om vooraf even overleg te plegen met ons en de barbecue altijd onder toezicht te gebruiken.

Voor de veiligheid van iedereen, vragen we u ook vriendelijk om het kookstel of de barbecue niet te verlaten voordat het volledig is uitgebrand of gedoofd. Mocht er onverhoopt toch brand ontstaan, vragen we u direct de beheerder te waarschuwen. Voor noodgevallen is er brandblusapparaat beschikbaar in het toiletgebouw.

Auto’s: Bij aankomst en vertrek kunt u uw auto even bij uw kampeerplaats plaatsen om rustig te laden en lossen. Nadat u heeft uitgepakt, vragen we u vriendelijk om uw auto op de parkeerplaats te zetten. Ons natuurterrein heeft een eigen parkeerterrein, te bereiken via het eerste pad links na binnenkomst.

Om de veiligheid en rust voor iedereen te waarborgen, geldt binnen de grenzen van het kampeerterrein een snelheidsgrens van maximaal 10 km per uur. Ook vragen we vriendelijk aan eventuele bezoekers om hun auto op het parkeerterrein te plaatsen.

Kampeerbusje: We hebben twee speciale plekken op ons terrein die geschikt zijn voor kampeerbusjes. Om de rust, stilte en veiligheid voor iedereen te waarborgen, hanteren we de regel dat kampeerbusjes worden behandeld als caravans. Dit betekent dat het heen en weer rijden over het kampeerveld beperkt is tot maximaal één keer heen en één keer terug.

Campers: We willen graag een gezellige en veilige omgeving behouden voor al onze kampeerders. Daarom willen we u vriendelijk vragen om te begrijpen dat de echte campers doorgaans te lang, te hoog en te zwaar zijn voor ons terrein. Omwille van de rust, veiligheid en behoud van ons kampeerterrein, kunnen we geen echte campers toestaan.

Veiligheid: We willen graag dat uw verblijf op ons kampeerterrein zorgeloos en plezierig verloopt. Daarom willen we u er vriendelijk op wijzen dat de kampeerder zelf verantwoordelijk is voor zijn eigendommen. De beheerder/eigenaar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. We raden u aan om altijd goed op uw spullen te letten en verdachte situaties onmiddellijk aan ons te melden.

Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. Onze beheerder is verantwoordelijk voor de goede orde van het kampeerterrein en zal ingrijpen bij ernstige overtredingen van het reglement en, indien nodig, rustverstoorders verwijderen.

Aansprakelijkheid:  Uw veiligheid is voor ons van groot belang. We willen u er vriendelijk op wijzen dat de beheerder/eigenaar geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de gevolgen van persoonlijk letsel of materiële schade tijdens uw verblijf op ons terrein. We willen graag dat u met plezier en zonder zorgen kunt genieten van uw tijd bij ons.

Om ervoor te zorgen dat ons kampeerterrein een fijne plek blijft voor iedereen, vragen we vriendelijk om de regels te respecteren. Bij overtreding van een van de genoemde regels heeft de beheerder/eigenaar het recht om u de verdere toegang tot het terrein te ontzeggen. We hopen echter dat dit niet nodig zal zijn en dat we samen kunnen zorgen voor een prettige en harmonieuze kampeerervaring.

Uw welzijn en tevredenheid zijn onze prioriteit. Als er situaties zijn waarin het reglement niet voorziet, kunt u altijd op ons rekenen. We staan klaar om u te helpen en te ondersteunen tijdens uw verblijf.

Dank u wel voor uw begrip en medewerking. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons kampeerterrein en wensen u een fantastisch verblijf toe!”