Openingstijden

Kampeeerplaats “Gans”

We heten kampeerders van harte welkom op ons prachtige kampeerterrein! Van 1 juni tot 1 september staan we klaar om u te ontvangen met uw kampeermiddelen, zoals tenten, caravans, vouwwagens of kampeerbusjes. Let op: de minimumleeftijd voor kampeerders is 14 jaar.

Om ervoor te zorgen dat we u de beste service kunnen bieden, vragen we u vriendelijk om vooraf te reserveren voordat u naar ons kampeerterrein komt. Voor een heerlijk verblijf op een solitaire plaats hanteren we een minimum verblijfsduur van 2 nachten. We willen dat u optimaal kunt genieten van uw tijd hier, dus het inchecken is altijd mogelijk vanaf 12.00 uur op de aankomstdag tot 12.00 uur op de vertrekdag.

Ook wandelaars en fietsers zijn van harte welkom! Voor hen hebben we een speciaal Trekkersveld waar ze maximaal 3 nachten kunnen verblijven. Ook voor hen geldt dat reserveren vooraf nodig is.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons kampeerterrein en u een onvergetelijke ervaring te bezorgen in de prachtige omgeving!”